Reclamespot op STANVASTE RADIO

Radio is een effectief reclamemedium. Maar liefst 85% van alle Nederlanders luistert iedere week naar de radio. Qua mediatijdsbesteding staat radio overdag op eenzame hoogte en toch is radio heel selectief. Radio is en blijft hierdoor een belangrijke pijler voor adverterend Nederland en Suriname. Daarnaast is het ook mogelijk om via de website te adverteren. Een win-win situatie.

 

Door middel van een radiocampagne op Stanvaste Radio kunt u uw boodschap bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. Het doel kan gericht zijn op het vergroten van uw naamsbekendheid, het veroveren van nieuwe markten of om uw merkimago te versterken. Stanvaste Radio biedt aantrekkelijke mogelijkheden die een hoog bereik garanderen en u in staat stellen om uw gehele doelgroep te bereiken.

 

Door te adverteren op Stanvaste Radio bereikt u luisteraars die interesse hebben in producten en diensten uit de gehele regio. Wilt u zelfs Suriname bereiken? Dan kan dit heel makkelijk via Stanvaste Radio. Het resultaat van de radiocampagne is vele malen groter. Hierdoor is het aantrekkelijk voor grote en regionale ondernemers om te adverteren op Stanvaste Radio. Luisteraars van ons komen overal vandaan, of het nou Rotterdam is, of Amsterdam, u bereikt een hele grote groep wat interessant is voor uw onderneming.

 

Dus of u een huisje heeft wat verhuurd moet worden, of een winkel die u wilt promoten? Het kan zijn dat u uw evenement wilt promoten, dat kan allemaal bij ons.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • Direct telefonisch contact via 010 2374478
  • E-mail: jmostanvaste@gmail.com
  • Of kom langs op ons kantoor: Bergsingel 214 in Rotterdam
  • Via het contactformulier